Christine Karijord

 

Mitt hundeeventyr startet for 30 år siden da jeg fikk min første trekkhund. I dag eier jeg 10 Alaska Huskyer og har tatt familieaktiviteten videre inn i konkurranser som Finnmarksløpet og Femundløpet. Jeg har en liten kennel, og er avhengig av å ta godt vare på hvert enkelt individ gjennom en lang sesong med milevis av knallhard trening.

Et godt hundefôr er enormt viktig for trekkhunders prestasjon. Og det å bruke et tørrfor som er riktig balansert mellom fett, proteiner og karbohydrater er essensielt for at hundene skal få det de trenger for å kunne løpe langt og tåle tøff trening. Jeg har stor tro på Acana og Orijen. Et hundefôr av topp kvalitet, som er balansert og sunt basert på animalsk fett og protein.

Målet som hundekjører er å ligge i toppen på Finnmarksløpet og Femundløpet. Drømmen er å vinne. Lidenskapen for idretten preger hele livsstilen min, og jeg bruker all min fritid på de firbente familiemedlemmene sammen med sønnen min Gustav. Hundekjøring sitter i ryggmargen, og har blitt en del av meg og min identitet. 

Årets mål er å trene fram et valpekull som jeg fikk i vår. Visjonen og drømmen er å starte hele gjengen på Finnmarksløpet i 2019. Jeg vil oppdatere underveis med delmål, trening og refleksjoner her på hjemmesiden til Morene Produkter.

Når jeg ikke kjører hund jobber jeg som journalist og tekstforfatter, og har etablert eget firma for å kunne ha friheten til å drive med en til tider altoppslukende sport.

Følg min reise og livet med flokken på hjemmesiden

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×