Acana hunde og kattefòr

PRISVINNENDE BIOLOGICALLY APPROPRIATE™

VÅR FILOSOFI ER KLAR OG TYDELIG

Vi lager Biologisk Korrekt™ fôr av ferske regionale ingredienser fra start til slutt i våre egne prisvinnende kjøkkener.

Vår filosofi representerer en ny standard fôr, laget for å nære hunden eller katten din på to måter. For det første, i henhold til dens naturlige evolusjon for en kjøtt- og proteinrik diett. For det andre, gjennom bruk kjøtt, fjærkre, egg og fisk som er bærekraftig oppalet, ranchet eller fisket av våre lokale leverandører, levert til våre kjøkkener ferskt hver dag.

Vi tror du vil elske ACANA. Viktigere, vi tror din venn også vil elske det!

RIKT PÅ KJØTT OG PROTEINER

ACANA ER LAGET MED OPPTIL 75% KJØTTINGREDIENSER

Din hund eller katt er ikke bare i stand til å spise samme mat som sine forfedre, det kreves faktisk for at de skal ha topp helse.

Likt deres ville slektninger er moderne hunder og katter utstyrt med skarpe tenner, en kort fordøyelseskanal, og en kropp utvikler for å forbrenne protein og fett fra kjøtt.

Med et kjøttinnhold på opptil 75% er over 90% av ACANA’s proteiner hentet fra animalske kilder (uten gluten, potet eller erteproteinkonsentrater) og nærer hunden eller katten i henhold til dens evolusjonsmessige behov.

ACANA HUNDEFÔR FØLGER NATURENS REGLER:

1. RIKT PÅ KJØTT. RIKT PÅ PROTEINER2. HØYT INNHOLD AV FERSKT KJØTT

3. VARIASJON AV FERSKT KJØTT4. WHOLEPREY™ KJØTTBLANDING

5. KARBOHYDRATFATTIG

ACANA ER ANNERLEDES

Vi tilbereder vårt eget fôr i våre egne kjøkken, med egne kokker og ingredienser, og lager ikke fôr for noen andre! Når du velger ACANA kan du være trygg på at fôret til hunden eller katten din er laget av oss, med de samme autentisk ferske ingrediensene, omtanken og oppmerksomheten som et hjemmelaget måltid. Vi ville ikke hatt de på noen annen måte. Det tror vi ikke du heller ville.

KJØP ACANA FRA VÅRE TROFASTE FORHANDLERE

ACANA hunde- og kattefôr er tilgjengelig i mer enn 80 land, og selges eksklusivt gjennom våre trofaste hunde- og kattespesialister og veterinærpraktiserende, i butikk eller på nett. Bruk vårt forhandlerkart til å finne din nærmeste autoriserte forhandler.