Orijen hunde og kattefòr

PRISVINNENDE FÔR OG GODBITER

Biologisk korrekte™ ORIJEN representerer en ny klasse fôr, laget for å nære hunder og katter i henhold til deres evolusjonære tilpasning til en diett rik og mangfoldig på ferskt kjøtt og proteiner.

ORIJEN har et unikt innhold av fersk frittgående kylling, hele reirlagte egg, hel viltfanget fisk og ranch-oppdretta kjøttslag —oppdretta eller fisket i vår region av folk vi kjenner og stoler på, og levert ferskt til våre kjøkkener hver dag, så de er stappfulle med godstoffer og smak.

Med tillit fra hunde- og katteelskere over alt, garanterer prisvinnende ORIJEN fôr og godbiter å holde hunder og katter sunne, sterke og fornøyde!

NÆRING SLIK NATUREN MENTE DET

VÅR BIOLOGISK KORREKTE™ FILOSOFI ER ENKEL: SPEIL MENGDEN, FERSKHETEN OG VARIASJONEN AV KJØTTSLAG SOM HUNDER OG KATTER ER UTVIKLET TIL Å SPISE.

Gråulven (Canis Lupus) er stamfar og næreste slektning til alle tamhunder (Canis Lupus Familiarius), og deler 97% av dens DNA, mens den afrikanske villkatten (Felis Silvestris Lybica) er den næreste slektningen til alle tamkatter (Felis Silvestris Catus).

Tross mange år med avl, forblir innsiden og anatomien til tamme hunder og katter den samme som deres ville slektninger, så det er ingen overraskelse at deres næringsbehov også forblir det samme.

SPISEANATOMIEN TIL ROVDYR

LIK SINE FORFEDRE HAR MODERNE HUNDER OG KATTER EN ANATOMI SOM ER TILPASSET EN KJØTTBASERT DIETT —ET FUNDAMENTALT FAKTUM SOM OFTE OVERSES AV HUNDE- OG KATTEELSKERE. DETTE INKLUDERER:

KJØP ORIJEN FRA VÅRE TROFASTE FORHANDLERE

ORIJEN hunde- og kattefôr er tilgjengelig i mer enn 80 land, og selges eksklusivt gjennom våre trofaste hunde- og kattespesialister og veterinærpraktiserende, i butikk eller på nett. Bruk vårt forhandlerkart til å finne din nærmeste autoriserte forhandler.