4Pets Proline info og Burkonfigurator

PROLINE: VÆR SIKKER PÅ Å VÆRE TRYGG

Hunden er trygg i sitt 4pets ProLine hundebur. Utviklet av fagfolk for fagfolk, eller rett og slett for alle som nekter å inngå kompromisser for hunden sin. 

Vær sikker på å være trygg! ProLine er godkjent av TÜV, og resultatet er enestående i både kollisjonstest og i alle andre områder dekket av den svært omfattende testen. Gir sertifisert sikkerhet for deg og hunden din. Resultatet er at 4pets ProLine bur er noen av de sterkeste og tøffeste hundebur i verden. 

Ingen annet bur gir både deg og hunden din så mye kvalitet i kombinasjon med et tidløst design. Takket være de 13 ulike tilgjengelige modellene ProLine hundebur, er hvert bur like individuelt som hunden din, bilen din og deg. ProLine hundebur har ikke bare blitt utviklet for å møte dine høye forventninger om trygg og behagelig biltur, men for å overgå dem. 4pets hundebur er konstruert og bygget i Sveits. 

ProLine hundebur setter nye standarder når det gjelder utførelse, design og egenskaper samt sikkerhet og produktetiske aspekter.

Finn buret som passer til din hund og bil

Se på utvalget av bur og tilbehør

Tyske Adac testet hva som skjer med dyret under en evt. krasj. Det viser helt klart at en bør bruke bur for å skåne både kjæledyret og mennesker hvis uhellet er ute. Herkules bilbur er stødig, solid og lydløst i bilen, og kan leveres med kollisjonspute som ekstrautstyr. Puten absorberer og fordeler trykket, dette hjelper mot skader som kan oppstå under en kollisjon.

Klikk her for å se testen her